SUPERSIZED -
Stora produkter

Väck uppmärksamhet med er produkt

Att skapa JÄTTESTORA produkter eller förpackningar för event, skyltfönster, till butiksinredning eller en mässa är ett effektivt sätt att få ditt varumärke att synas och väcka uppmärksamhet. Stora förpackningar iögonfallande och skapar nyfikenhet bland besökare.

Vi på Need Visuals är experter på att bygga dessa STORA förpackningar. Vi har lång erfarenhet och byggt 100-tals gigantiska versioner av produkter.

Eftersom vi har allt från trä-, plast- och metallbearbetning till tryckeri på skivor, tyg och folie kan vi skapa det ni behöver. Vi väljer material och konstruktion för att passa ert ändamål.

Bangerhead jätteflaska

Maria Nila hårprodukter

Maria Nila ville ta plats och synas i butikens skyltfönster. Vi skapade på uppdrag av Kom Agency uppförstorade kopior av Maria Nilas flaskor. Den största är 1,5 meter hög.

Bangerhead jätteflaska
Kontakta oss för att höra mer!
Yoggi stor förpackning

STORA förpackningar

Syns ordentligt med stora förpackningar! Vi har alla verktyg och maskiner för att skapa en förstorad kopia av er förpackning.

Alpro stor förpackningFilmstaden Rigoletto stor popcorn

Human sized-popcorn-förpackning

Filmstaden gick omkring på stan och bjöd på popcorn med denna jättestora förpackning. Vi byggde den genom att foliera en träkonstruktion, och lägga CNC-fräst frigolit på toppen för att efterlikna popcorn.

Kom igång direkt

Ta reda på hur vi kan hjälpa dig

Vi tar hand om allt från koncept till leverans och förverkligar era mål.
Kontakta oss