Proffs på visuell kommunikation, print till mässor, event och retail.

Bolagen Need+ och Skyltar & Sånt gick 2021 samman för att skapa ett starkare bolag och erbjuda en bredare produktportfölj till sina kunder. Bolaget fortsatte kallas Need+, till oktober 2023 då vi bytte namn till Need Visuals.

Need Visuals erbjuder ett brett utbud av produkter inom skyltning och reklam, till mässor, events och retail. Detta gör att ni som kund nu kan hitta allt ni behöver för era behov på ett och samma ställe.

Kompetens och kvalitet tryck & snickeri

Need+ är kända för sin höga kvalitet på produkterna och den personliga service de erbjuder sina kunder. Med Skyltar & Sånts erfarenhet inom skyltning och reklam, kommer det nya bolaget att kunna erbjuda en ännu bredare kompetens och ett större utbud av produkter.

Brett utbud inom visuell kommunikation

Tillsammans kommer bolagen att kunna erbjuda en unik kombination av hög kvalitet, personlig service och ett brett utbud av produkter till ett konkurrenskraftigt pris. Detta gör det nya bolaget till en attraktiv partner för företag och organisationer som söker effektiva lösningar för sin reklam och skyltning.

Kom igång direkt

Ta reda på hur vi kan hjälpa dig

Vi tar hand om allt från koncept till leverans och förverkligar era mål.
Kontakta oss