bematrix
PARTNER

Print på tyg & skivor till beMatrix-system

BeMatrix är ett belgiskt företag som grundades 1993 av Edwin Van der Vennet och Stefaan Decroos. De revolutionerade event- och mässbranschen med sitt innovativa modulära system för att bygga montrar. Istället för traditionella träväggar introducerade BeMatrix ett modulärt system av aluminiumramar, vilket möjliggjorde snabbare uppbyggnad och nedmontering samt återanvändning av material. Denna hållbara och flexibla lösning blev snabbt populär och förändrade hur utställningsmontrar designades och byggdes.

Över åren har BeMatrix fortsatt att växa och utvecklas, med fokus på innovation och hållbarhet. Företaget har blivit en global aktör inom mäss- och eventbranschen med närvaro i flera länder runt om i världen.

BeMatrix kombinerar en enkel idé med innovation för att revolutionera hur utställningsmontrar skapas.

Mässystem

BeMatrix har ett modulärt montersystem som bygger på aluminiumramar och moduler (till exempel ljuslådor) som sätts in i ramarna. Denna kombination gör det möjligt att snabbt och effektivt bygga upp mässmontrar, eventstrukturer och andra temporära installationer. För att underlätta planering och design erbjuder de också ett 3D-program för visualisering, vilket hjälper kunderna att se hur den färdiga montern kommer att se ut innan den byggs. Systemets modularitet tillåter en hög grad av flexibilitet i designen, och tack vare systemets återanvändbarhet kan ramarna användas om och om igen. Detta främjar inte bara tids- och kostnadsbesparingar, utan också hållbarhet genom att minska avfallet.

beMatrix Partner BadgebeMatrix Partner Badge

Vårt partnerskap

Vi är stolta partners till BeMatrix när det gäller textilier och tryck, vilket innebär att har granskat och godkänt vår kunskap och kvalitet. Våra tryckmaskiner är av toppklass, vilket garanterar hög kvalitet oavsett om vi trycker på tyg eller skivor. I vår syateljé sitter vi på en guldgruva av erfarenhet. Vi vet exakt hur vi ska anpassa materialet i efterbearbetningen så att det passar perfekt med BeMatrix system. 
Vi och BeMatrix, tillsammans skapar vi magi!

Kontakta oss för att höra mer!
Kom igång direkt

Ta reda på hur vi kan hjälpa dig

Vi tar hand om allt från koncept till leverans och förverkligar era mål.
Kontakta oss